SERVEIS

 ELS NOSTRES SERVEIS

DEMANI'NS EL QUE NECESSITA, NOSALTRES HO FAREM
Som especialistes en distribuir i fabricar equips informàtics industrials a la mida de les seves necessitats
En INVITEK sabem l'important que és poder introduir la tecnologia més innovadora als nostres clients. Per això oferim un servei de disseny i fabricació complementari al servei de distribució i acoblament.

Mitjançant les divisions de xassís, cablejat i electrònica a mida INVITEK pot garantir l'adaptació personalitzada de tots els sistemes subministrats, el que permet màximes prestacions i rendiment amb el mínim temps i cost de reenginyeria per part del client final.

Els nostres enginyers l'atendran, proposaran una solució i desenvoluparan un primer prototip per ser testejat i així garantir la producció d'un sistema totalment fiable ia mida, evitant qualsevol demora.
En INVITEK som conscients del continu augment en el nivell d'automatització existent en tots els sectors i especialment en els sectors productius i serveis.

Mitjançant el desenvolupament d'aplicacions i projectes "claus en mà" oferim la solució més ràpida i completa llista per a la seva utilització immediata. INVITEK l'ajuda a decidir i li desenvolupa la integració hardware, l'aplicació programari i la posada a punt "in situ" així com qualsevol element necessari per convertir una idea en una aplicació final eficient i fiable.

Fidels al nostre objectiu, perseguim la solució que satisfaci totes les seves necessitats fins que es converteixi en realitat.

INVITEK els ofereix el més ampli rang de productes Informàtics Industrials per a l'automatització i el control de processos.

Som distribuïdors dels fabricants líders del sector per poder oferir solucions de màxima qualitat, durabilitat i cicle de vida sense oblidar la importància de complir amb el pressupost més competitiu. Escoltem les seves consultes i li aconsellem només allò que necessita.

El material de distribució engloba des de l'enviament de material discret (retail) a sistemes acoblats, testejats i llestos per a la seva immediata aplicació en l'aplicació requerida.

En INVITEK podem facilitar l'elecció dels productes o serveis que requereixin els nostres clients.
EL NOSTRE OBJECTIU ÉS DONAR SOLUCIÓ A TOTES LES SEVES NECESSITATS
A través DE PRODUCTES ESTÀNDARD O FETS A MIDA

Share by: