PRODUCTES 4

TECNOLOGIA INNOVADORA I VISIONAL
AUTOMATITZACIÓ I CONTROL INDUSTRIAL

PRODUCTES

INVITEK li ofereix solucions per a Enginyeria, Recerca i Desenvolupament amb l'última generació de
Tecnologies en Informàtica industrial i Comunicacions.

ORDINADORS INDUSTRIALS RACK 19 "

SOCIS

NUESTROS PARTNERS
En INVITEK trobarà tots els components informàtics que necessiti per dissenyar un sistema industrial. Orientats principalment a l'automatització i al control s'ofereixen: Xassís Rack 19 "en diversos formats, Panel PC, monitors i pantalles tàctils de qualsevol mesura i format, back-plans, plaques de CPU, teclats i track-balls així com elements destinats a l'adquisició i control de dades tots pensats per treballar en les condicions més exigents.

Oferim la possibilitat de fabricar components determinats. Segons el camp d'aplicació en què desenvolupi la seva activitat, ja sigui Indústria, Medicina, aviònica, Robòtica, Naval, Ferroviària, Logística, o qualsevol altra, INVITEK pot crear els seus equips Informàtics i industrials amb les certificacions oficials pertinents a la mida de les necessitats particulars de cada client.
CONTACTEU ARA EL NOSTRE EQUIP estarà encantat d'atendre'l
TRUCAR CORREU ELECTRÒNIC

Equips i sistemes EMBEDDED

SOCIS


Mitjançant sistemes PC compactes modulars, hem ampliat solucions finals embedded per cobrir les seves necessitats més específiques. Els ajudem a escollir tant els components relacionats amb el sistema: CPU, memòria, emmagatzematge, teclat, una bola, etc. així com els millors interfícies de comunicacions, adquisició de dades i control més eficients per a la seva aplicació capaços de suportar les condicions de treball més exigents segons el seu entorn.

A més disposem de plaques ja integrades en diferents formats: MiniITX, 3,5 ", 5,25", ETX, ATX, PC-104/104 +. També comercialitzem ordinadors estàndard embedded industrials i amb certificacions específiques segons mercat on s'aplicaran.


CONTACTEU ARA EL NOSTRE EQUIP estarà encantat d'atendre'l
TRUCAR CORREU ELECTRÒNIC

PANTALLES TOUCH-SCREEN MONITORS INDUSTRIALS

SOCIS

INVITEK distribuye las mejores marcas mundiales en pantallas industriales para la Automatización y Control Industrial. Monitores industriales táctiles en diferentes formatos y tipos de pantalla táctil según la aplicación.
Panel PC´s empotrables y para montaje en panel. PCs industriales montados en armarios de acero inoxidable, PC’s industriales para montaje en rack 19”, VESA y/o pared.

Llámenos o envíenos un e-mail. Nuestro departamento de ingeniería e I+D, estudiará, diseñará y fabricará, si es necesario, sus equipos a medida permitiéndole escoger la configuración que más se adapte a sus necesidades.

El departamento comercial de INVITEK le asesorará y dará soporte durante toda la fase de pre-venta y post-venta. Puede contar con nosotros.
CONTACTEU ARA EL NOSTRE EQUIP estarà encantat d'atendre'l
TRUCAR CORREU ELECTRÒNIC

MÒDULS I TARGETES DE COMUNICACIONS
PER A l'ADQUISICIÓ DE DADES I EL CONTROL REMOT

SOCIS

INVITEK le ofrece como Channel Partner en e-Automation del reconocido fabricante mundial ADVANTECH las mejores soluciones para la adquisición y el control de datos, mediante el hardware más avanzado y en cualquier formato que sea necesario.

También y dentro del ámbito de e-Automation INVITEK le proporciona las soluciones software SCADA más eficientes del mercado, y además las mejores soluciones en hardware para sistemas de comunicación.

Consúltenos según sus proyectos y le asesoraremos de forma rápida, profesional y eficiente. 
CONTACTEU ARA EL NOSTRE EQUIP estarà encantat d'atendre'l
TRUCAR CORREU ELECTRÒNIC

EQUIPS METGES I HOSPITALARIS

SOCIS

La integració de sensors amb el núvol (cloud) col·loca a les mans dels metges, infermeres i altres professionals de la salut, les dades en temps real. Aquesta premissa específica, en l'ampli context d'Internet de les coses de (IOT), s'està convertint en un element de canvi en la ràpida evolució de les connexions a la indústria de la salut. Major eficàcia en l'accés a dades pot ajudar a millorar els resultats del pacient i l'eficiència mèdica.

Val la pena recordar que les sales d'operacions requereixen dispositius que són compactes i silenciosos. I els sistemes en aquestes sales han de lliurar de manera fiable múltiples imatges d'alta resolució i vídeos dels quals pot dependre la vida dels pacients.

INVITEK li ofereix solucions idònies per a la implementació d'equips a les seves instal·lacions clíniques.
CONTACTEU ARA EL NOSTRE EQUIP estarà encantat d'atendre'l
TRUCAR CORREU ELECTRÒNIC

EQUIPS rugerizados PER ENTORNS EXTREMS

SOCIS

INVITEK disposa d'una àmplia gamma d'equips PC, Pantalles, Teclats i Trackballs rugerizados dissenyats per a ambients hostils i que han d'suportar una alta càrrega de treball .. Els materials amb què estan fabricats els permeten suportar i resistir les condicions ambientals més extremes i adverses. Especialment pensats per oferir el màxim rendiment independentment dels extremes que siguin les condicions de treball en camp. Humitat, altes o baixes temperatures, pols, etc. Els nostres clients els utilitzen en fabricació naval, ferroviària, industrial, mèdica, logística i en infinitat de sectors mes.

També disposem d'equips informàtics portàtils Tablets PC i PDA per a vehicles i mòbils que ofereixen una gran possibilitat de comunicacions i maneig de dades en camp orientats a forces especials com poden ser; bombers, equips militars i de defensa, integració en patrulles per serveis policials, ambulàncies i serveis mèdics, autovenda i logística. etc.

CONTACTEU ARA EL NOSTRE EQUIP estarà encantat d'atendre'l
TRUCAR CORREU ELECTRÒNIC

PANEL PC - PANTALLES AMB PC INTEGRAT

SOCIS

INVITEK li ofereix una gamma de solucions pre-empaquetades, per a aplicacions MMI o HMI, que integren tant la pantalla i el dispositiu processador encastat en un sol paquet. Disposem d'una àmplia gamma de robustos i compactes monitors TFT / LCD de paret i per a muntatge en panell. Els dissenys abasten tant dispositius de muntatge "stand alone VESA" com aplicacions "through-panell".

Els Panel PC estan dissenyats per proporcionar un entorn robust i compacte, amb una gran flexibilitat pel que fa a la velocitat de processament necessària per a qualsevol aplicació industrial.

Aquests productes són compatibles amb una varietat de sistemes operatius.
CONTACTEU ARA EL NOSTRE EQUIP estarà encantat d'atendre'l
TRUCAR CORREU ELECTRÒNIC

TECLATS INDUSTRIALS I Trackballs

SOCIS

En INIVITEK equipem als nostres clients amb grans i petits teclats i trackballs segellats i robustos que es construeixen per durar i són fàcils de netejar. Ideals per a aplicacions en les condicions més dures, els nostres productes es fabriquen a prova de vandalisme, resistents a la pols, brutícia, aigua, greix i líquids corrosius. A més, amb una extensa línia de perifèrics, INVITEK pot proporcionar solucions ideals per a fabricants d'equips originals i podem personalitzar qualsevol d'aquests productes a les necessitats específiques dels clients. Els indestructibles teclats industrials i dispositius punters són de llarga durada i resisteixen en entorns on els perifèrics de consum no sobreviuen.

INVITEK li ofereix productes professionals d'avantguarda, super qualitat, preu econòmic, lliurament ràpid i confortable servei professional al client.
CONTACTEU ARA EL NOSTRE EQUIP estarà encantat d'atendre'l
TRUCAR CORREU ELECTRÒNIC

SUPORTS ESPECIALS PER A LA INTEGRACIÓ
D'EQUIPS INFORMÀTICS EN VEHICLES

SOCIS

INVITEK li ofereix una solució flexible que proporciona resistència i durabilitat per assegurar els ordinadors portàtils i tablets en els cotxes, camions, furgonetes i vehicles de flota. Aquests suports estan dissenyats per ajustar al seu interior del vehicle i estan construïts en acer d'alta qualitat. Diversos punts d'ajust de tot el muntatge li permeten posicionar el seu equip en la posició més ergonòmica i còmoda possible. Veritablement innovadors en el seu disseny, compactes, portàtils i increïblement forts són absolutament perfectes per a qualsevol que necessiti una estació de treball mòbil.

No importa quin tipus de solució estigui buscant, INVITEK li ofereix la solució de muntatge en els seus vehicles més fiable, durador i convenient en el mercat.
CONTACTEU ARA EL NOSTRE EQUIP estarà encantat d'atendre'l
TRUCAR CORREU ELECTRÒNIC

SOLUCIONS PER MERCATS VERTICALS

INVITEK desenvolupa solucions per a Investigació, Desenvolupament i Innovació efectuándolas amb l'última generació de Tecnologies d'Informàtica industrial i de Comunicacions.
Share by: